Програмата на събитието е наистина наситена с атрактивни дейности и

...
 
Програмата на събитието е наистина наситена с атрактивни дейности и
Коментари Харесай

Между 19-ти и 21-ви юли на Мальовица ще се проведе Националният туристически фестивал

 

Програмата на събитието е в действителност наситена с атрактивни действия и включва разнообразни по компликация проведени преходи с лидер, просветителни курсове, спортни мероприятия и на практика занимания по първа помощ, насочване, планинско тичане и доста други. За положителното въодушевление са планувани доста музика, игри с награди и кулинарни изкушения.

През целия уикенд ще се организират просветителни курсове по разнообразни тематики, свързани с планинарството - първа помощ, катерене, насочване, туристическа екипировка, оцеляване, GPS и радио-комуникации и други на практика умения. Водени от опитни експерти в своята сфера и показани по наличен метод, присъединяване в тези практики подсигуряват нови и потребни познания. Посетителите ще могат да се включат в проведени пешеходни походи с професионални водачи в района на Мальовица. Трудността и интензитетът ще бъдат подобаващи както за най-малките приключенци, по този начин и за по-опитни туристи. Търсачите на завършения и феновете на спорта ще имат опция да вземат участие в разнообразни спортни и катерачни действия и съревнования - спортно и скално катерене, планинско колоездене, тичане и насочване. Специално ориентирани към деца, част от тези събития ще разрешат на подрастващите да се допрян до страстта от спортното състезание.

Няма да липсва богата музикална стратегия и игри с доста дарове за присъстващите.

Водещи компании ще показват туристическа екипировка и аксесоари, а туристически сдружения от цялата страна ще показват опциите за туризъм в своите райони. Всеки клиент ще може да взе участие в томболата за атрактивни награди или да се възползва от разнообразни преференциални условия. 

В непосредствена непосредственост до главния фестивален терен ще бъдат обособени две обособени къмпинг зони, с обезпечени санитарни възли, душове с топла вода и електричество за зареждане на устройства с ниска консумация. Пространството е осветено и е с следен достъп.

Всички събития, част от фестивалната стратегия, къмпингуването на територията на фестивала и потреблението в зоната за хранене са безвъзмездни за всички членове на туристически сдружения в системата на БТС, всички носители на златни значки от Националното придвижване “Опознай България - 100 национални туристически обекта ” и за деца до 7-годишна възраст.

За независими гости цялостният достъп до фестивалната стратегия, къмпингът и обичайните гозби на Майстор Ангелов за трите дни е на обща цена от 72 лева За да подтикват по развиване на общността, уредниците от БТС оферират 50% отстъпка за групи над 5 индивида при авансово записване на уеб страницата на фестивала.

Първото издание на Национален туристически фестивал се осъществя с поддръжката на Община Самоков, Дирекция “Национален парк Рила ”, Министерство на спорта и к.к. Мальовица.

Следете цялостната стратегия на събитието на страниците на Мальовица и фестивала.

Сподели:

Още от Любопитни

 ВЗРИВ: Нойзи гушка млада и дива брюнетка! (ГОРЕЩИ СНИМКИ + коментара на Мария Игнатова)

ВЗРИВ: Нойзи гушка млада и дива брюнетка! (ГОРЕЩИ СНИМКИ + коментара на Мария Игнатова)

08 юли 19:49 0 12481  Разведе ли го?! Михаела Маринова победи: Лудо влюбена съм! (това ли е жененият й мачо - СНИМКИ)

Разведе ли го?! Михаела Маринова победи: Лудо влюбена съм! (това ли е жененият й мачо - СНИМКИ)

08 юли 19:25 0 27223  Няма да се разделим! Брад Пит се появи обществено с Инес

Няма да се разделим! Брад Пит се появи обществено с Инес

08 юли 18:50
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР